树*****

你妹的,堵奶了,求救啊!

有无人识厉害啲既通乳师?求救啊,自己用好大力挤距,条乳腺都只系挤到小小奶出黎,或者有无人有其他方法?扑街既两兜汤搞到我甘,乜人导致噶,米又系家婆咯,烦到叉甘!
最佳回答
其他回答
树友u15559230
所以我宜家都唔中意翻去吃饭!佢觉得吃得就煮!又唔了解下!坐月都唔知点算!
树友u15547132
点解D家婆都系甘噶,我家婆又炒水东芥,又炖过西洋菜汤,死话唔怕。不过问题系,呢D又唔系咩有营养的野,又有风险,甘食来做乜嗟?就唔可以煮D正常的野俾我食咩?好在我只系每个星期翻去食饭一次,每次都好似探险甘。
树友u15547907
我都觉家婆照顾唔好,我家婆试过煲芥菜汤比我,我饮左少少!半夜咳到我死!佢中死叫我饮,话有益!晕死我!